Lakástakarékpénztár
LakásTakarékPénztár tanácsadás
Központban a pénzügyek
+36-20-2247-819 szakerto@penzugyikozpont.hu

Fundamenta lakáskassza

Lakástakarékpénztár, LTP


Főoldal >> Lakástakarékpénztárak >> Fundamenta lakáskassza

Fundamenta hitelt szeretne?

Hívjon, vagy írjon, azonnali hitelügyintézés!

Fundamenta szerződést szeretne kötni?

Hívjon, vagy írjon, azonnali szerződéskötés!

Miért válasszam a Fundamenta lakáskasszát?
A Fundamenta lakáskassza 1997 ben lett alapítva, elsőként kezdte meg a lakástakarék pénztári megtakarítások értékesítését.

A jelenleg is piacvezető vállalat neve összeforrott a lakáskassza, lakástakarék, lakástakarék-pénztár kifejezésekkel, így sok érdeklődő már eleve Fundamenta néven ismeri és keresi a fent említett megtakarítási lehetőségeket.

Nem csoda tehát hogy a Fundamenta Lakáskassza 1997-s alapítása óta több mint 2 millió lakásszámlát nyitott ügyfelei számára.

A Fundamenta lakáshitel esetében a vállalat szintén elsőként adott választ a lakásvásárló szándékkal megtakarítást indító, de a minimális futamidőt (48 hónap) kivárni nem tudó ügyfelek számára, amikor bevezette az előhitelezés fogalmát.

A Fundamenta lakáskassza által bevezetett azonnali hitel, vagy megelőlegező hitel lehetőséget nyújt az ügyfelek számára, hogy akár a megtakarítási számla megnyitása után azonnal igényeljék a teljes lejárati összeget.

A Fundamenta megelőlegező hitel azt jelenti hogy a takarékoskodó 2 év előtakarékoskodás után 10% megtakarítási hányad elérését követően felveheti a szerződésében szereplő összeget annak lejárati az az hitellel növelt értéke ereéig.

A Fundamenta áthidaló kölcsön jelentése hogy a lakáskasszával rendelkező és azt 2 évet meghaladóan fizető 10% megtakarítási hányadot elérő takarékoskodó a lejárati összeg ereéig terjedő összeg felvételét igényelheti.

A Fundamenta azonnali hitel azt jelenti, hogy a takarékoskodó a szerződés megkötésekor már folyamodhat a teljes a szerződésében megjelölt lejárati összeg kiutalásáért.

A Fundamenta hitel alapfeltétele hogy az előtakarékoskodó rendelkezzen Fundamenta lakáskassza szerződéssel, hitelképes legyen, valós lakáscéllal rendelkezzen, és benyújtsa a megfelelő dokumentációt, melyet kollégáinkkal egyeztet.

A Fundamenta lakáskasszával kötött szerződése lejárati összegénél nagyobb hitelre van szüksége, kérje tanácsadónk segítségét. A folyamat lebonyolításához növelni fog kelleni szerződése értékét, melyet vagy a futamidő, vagy a befizetendő havi megtakarítás összegének növelésével lehet megvalósítani.

A Fundamenta hitelezés rugalmasságának következtében alapítása óta több mint 450 milliárd Ft lakáshitelt közvetített mellyel jelentős mértékben hozzájárul a magyarországi új és használt lakások építéséhez, felújításához vásárlásához.

A Fundamenta kalkulátor segítségével az érdeklődő könnyedén kiszámolhatja, hogy lakáscélját mekkora megtakarítással, mennyi hitellel, hány év leforgása alapján tudná megvalósítani.

A Fundamenta lakáskassza felhasználása az alábbiakban fogalmazható meg: a Fundamenta lakáscélú megtakarítás, így felhasználása ezen halmazon belül nyújt megoldásokat. Felhasználható tehát új vagy használt lakás vásárlására, építési telek vásárlására vagy ház építésére, energiatakarékos nyílászárók cseréjére, vagy energetikai korszerűsítésre, mint például kazán, radiátor cseréjére. A kertes házak kertjében kút fúrására, öntözőrendszer kialakítására, vagy kerti növények telepítésére. Lehetséges kandalló, cserépkályha, beépített bútor vagy akár házzal egybeépített garázs építésére, korszerűsítésére.

Ki köthet Fundamenta lakáskasszát?
Minden 18 évet betöltött Magyar állampolgár, vagy lakásszövetkezetek, illetve társasházak.

Fundamenta Otthon tervező A" táblázat innen tölthető le.

Fundamenta Otthon tervező B" táblázat innen tölthető le.

Fundamenta ÁSZF innen tölthető le.