Lakástakarékpénztár
LakásTakarékPénztár tanácsadás
Központban a pénzügyek
+36-20-2247-819 szakerto@penzugyikozpont.hu

ERSTE lakástakarék

Lakástakarékpénztár


Főoldal >> Lakástakarékpénztárak >> Erste lakástakarék

EgyOtthon0159
Betéti kamat: 0,1%
EBKM: 4,28-11,28%
Hitel kamat: 5,9%
THM: 7,22-8,46%
Hitel kezelési költség: 0%
Maximális szerződéses összeg: 7 600 000 Ft

Kinek ajánljuk?
Mindenkinek aki szeretne alanyi jogon államitámogatással lakáscélú terveit megvalósítani!
Számlanyitási díj: 20 000FT (Lojalitási nyilatkozat) 6-8 10 éves megtakarításnál
4-5 éves megtakarításnál 1% a számlanyitási díj
Havi számlavezetési díj: 150 Ft
kiutalási időszak: 2 hónap

A Lakás-takarékpénztári konstrukció egy olyan megtakarítási- és hitel termék kombináció, mely a rendszeres, havi részletekben történő befizetéseket követően kedvező kamatozású, lakáscélú kölcsönlehetőséget biztosít.

Sőt, a megtakarítási időszakban befizetett összegre az állam 30 százalék, legfeljebb évi 72 000 forint állami támogatást is nyújt. A maximális állami támogatás havi 20 000 forint rendszeres befizetés esetén érhető el. A 2011. október 17-én elindult Erste Lakástakarék Zrt. a nemzetközi Erste Group magyarországi leánycégei között a legfiatalabb.

ERSTE lakástakarék

Az Erste Lakástakarék Zrt. elindulását a rendszeres lakossági megtakarítások, különösen a lakáscélú öngondoskodás térnyerése, valamint a megváltozott hitelpiaci körülmények motiválták. Megjelenésével a hazai takarékpénztári piac így három szereplőssé bővült.

Az Erste Lakástakarék Zrt. megalapításával a lakás-takarékpénztár által kínált, állami támogatást élvező lakáscélú megtakarítások és a jövőben az ügyfeleknek kínált kedvező, forint alapú hitel konstrukció színesíti tovább a bank termékpalettáját és mélyíti az ügyfelek és a bank kapcsolatát.

Az Erste Bank saját tulajdonú pénztárának létrehozatala lehetőséget teremtett a lakás-takarékpénztári megtakarítások és az Erste Csoport által kínált egyéb termékek közti értékesítési szinergiák fejlesztésére. Mire használható fel?

Sokrétű lakáscélokra használható fel az állami támogatással növelt megtakarítása:

Az Erste Lakás-takarékpénztárnál Ön 4, 5, 6, 8, illetve 10 éves megtakarítási időszakok közül választhat. A szerződéses összeget az összegyűlt megtakarítás, az állami támogatás és ezek kamatai, valamint az igénybe vehető hitel összege adja ki. A szerződéses összeg többféle lakáscélra fordítható, mint például lakás, házvásárlás,- építés,- felújítás, -korszerűsítés.

Az ERSTE EgyOtthon0159 tarifatáblázat innen tölthető le.